Stiba Kwaliteits Onderdelen

Stiba Kwaliteits Onderdelen (SKO) is het logische vervolg van de campagne Groene originele onderdelen voor een duurzame toekomst die bekendheid geeft aan reparaties en onderhoud met gebruikte onderdelen. SKO is van deze tijd en hoort bij een moderne manier van zaken doen.

1 Jaar garantie op gebruikte onderdelen

Demontagebedrijven die aan SKO deelnemen, geven aan autobedrijven 1 jaar garantie op gebruikte onderdelen. Als er onverhoopt een probleem is bij de levering van groene onderdelen lossen zij het op. SKO betekent naast garantie op het onderdeel ook een gedeeltelijke vergoeding voor extra werkzaamheden zoals in- en uitbouwkosten. Ook biedt het SKO-bedrijf de mogelijkheid een reparatie voor haar rekening te nemen. Voor meer details en meer informatie: zie de Garantiebepalingen Stiba Kwaliteits Onderdelen.

Waarom Stiba Kwaliteits Onderdelen?

De markt vraagt om SKO. Milieubewust en economisch verantwoord repareren moeten geen extra risico’s betekenen. Groene onderdelen en SKO moeten leiden tot onbezorgd autogebruik. Met SKO wordt het nog aantrekkelijker om groene onderdelen te gebruiken bij reparatie en onderhoud.

Waar vindt u bedrijven die Stiba Kwaliteits Onderdelen verlenen?

Deze demontagebedrijven vindt u op deze website bij Zoek uw groene onderdeel. Bedrijven die aan SKO deelnemen, staan hier met naam en een directe verwijzing naar hun online voorraad of website genoemd. Bedrijven die aan SKO deelnemen zijn allemaal lid van brancheorganisatie Stiba en voldoen minimaal aan de KZD**-certificering. Dat betekent dat zij aan alle geldende wettelijke eisen voldoen en bijhouden wat de herkomst is van hun groene onderdelen. Op deze manier borgt SKO dat de groene onderdelen daadwerkelijk groen, juist en eerlijk zijn.