Stiba Kwaliteits Onderdelen

Stiba Kwaliteits Onderdelen is het logische vervolg van de campagne Groene originele onderdelen voor een duurzame toekomst die bekendheid geeft aan reparaties en onderhoud met gebruikte onderdelen. Stiba Kwaliteits Onderdelen is van deze tijd en hoort bij een moderne manier van zaken doen.

1 Jaar garantie op gebruikte onderdelen

Demontagebedrijven die aan Stiba Kwaliteits Onderdelen deelnemen, geven aan autobedrijven 1 jaar garantie op gebruikte onderdelen. Als er onverhoopt een probleem is bij de levering van groene onderdelen lossen zij het op. Stiba Kwaliteits Onderdelen betekent naast garantie op het onderdeel ook een gedeeltelijke vergoeding voor extra werkzaamheden zoals in- en uitbouwkosten. Ook biedt het Stiba Kwaliteits Onderdelen bedrijf de mogelijkheid een reparatie voor haar rekening te nemen. Voor meer details en meer informatie: zie de Garantiebepalingen Stiba Kwaliteits Onderdelen.

Waarom Stiba Kwaliteits Onderdelen?

De markt vraagt om Stiba Kwaliteits Onderdelen. Milieubewust en economisch verantwoord repareren moeten geen extra risico’s betekenen. Groene onderdelen en Stiba Kwaliteits Onderdelen moeten leiden tot onbezorgd autogebruik. Met Stiba Kwaliteits Onderdelen wordt het nog aantrekkelijker om groene onderdelen te gebruiken bij reparatie en onderhoud.

Waar vindt u bedrijven die Stiba Kwaliteits Onderdelen verlenen?

Deze demontagebedrijven vindt u op deze website bij Zoek uw groene onderdeel. Bedrijven die aan Stiba Kwaliteits Onderdelen deelnemen, staan hier met naam en een directe verwijzing naar hun online voorraad of website genoemd. Bedrijven die aan Stiba Kwaliteits Onderdelen deelnemen zijn allemaal lid van brancheorganisatie Stiba en hebben minimaal een geldig KZD-certificaat volgens de nieuwe KZD-norm of minimaal een geldig KZD2-certificaat volgens de oude norm. Dat betekent dat zij aan alle geldende wettelijke eisen voldoen en bijhouden wat de herkomst is van hun groene onderdelen. Op deze manier borgt Stiba Kwaliteits Onderdelen dat de groene onderdelen daadwerkelijk groen, juist en eerlijk zijn.